Una mare de Calp demana ajuda per a curar la malaltia del seu fill

José María té 10 anys i patix espina bífida
L'objectiu final de la iniciativa és recaptar fins a 26.000 euros | GoFundme

Una mare de Calp, en la comarca de la Marina Baixa (Alacant), ha llançat una iniciativa per a recaptar la quantitat de diners suficients per a curar la malaltia del seu fill de 10 anys.

Segons informa 'El periòdic', José María patix espina bífida i el seu somni és poder caminar, jugar com els altres xiquets, córrer al costat del meu germà o simplement fer alguns passos cap a la cistella dels joguets.

En la campanya de recaptació explica que va nàixer amb un cos diferent als altres xiquets. Els metges ho diagnostiquen com mielomeningocele L5-S1 o espina bífida. El xiquet tenia crisi d'epilèpsia generalitzada amb convulsions greus, una estenosi congènita de la vàlvula pulmonar.

Per això, la seua família ha llançat esta bonica iniciativa a través de la plataforma GoFundMe per a fer realitat el seu somni. El xicotet ha sigut intervingut en diferents ocasions, com el passat 8 de març. 

Crisi econòmica a causa del coronavirus

I és que es tracta d'una operació que, a pesar de ser inclosa en la Seguretat Social, també comporta despeses paral·leles de rehabilitació que la família haurà d'assumir i que són molt elevades. 

La crisi econòmica derivada del coronavirus va reduir dràsticament els ingressos familiars i la seua mare no pot costejar totes les teràpies. A demés, l'operació implica tractaments intensius de 4 voltes per setmana amb fisioterapeutes especialitzats.

L'objectiu final de la iniciativa és recaptar fins a 26.000 euros i de moment han conseguit més de 7.000 euros.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"València estrena 149 punts de wifi gratis a alta velocitat en la ciutat" "Troben un medicament que acaba amb el coronavirus en 5 dies i sense vacuna"