Marta Barrachina supera el 50% del cens en avals del PPCS

Superar la meitat del cens en avals li converteix matemàticament en la guanyadora, però no li deslliurarà de la votació en un congrés.

"És el moment de sumar esforços. La meua mà està tendida als meus companys per a sumar forces i crear una única candidatura per a renovar el PP provincial". Així s'ha pronunciat la candidata a presidir el Partit Popular de la província de Castelló, Marta Barrachina, qui avui, acompanyada del seu equip i de múltiples càrrecs i representants públics de la formació, ha lliurat al president del Comité Organitzador del XV Congrés Provincial del Partit Popular de Castelló, Luis Martínez, un total de 1.219 avals, és a dir, ha recollit la gran majoria dels suports, superant més el 50% del cens.

"Gràcies, un milió de gràcies a tots els que han dipositat la seua confiança en el projecte que tinc l'honor d'encapçalar. La vostra força és la meua, els vostres desitjos ja són ordres per a mi. Us promet que no defalliré fins a recuperar la confiança dels castellonencs perquè la nostra organització puga aconseguir les institucions i desenvolupar les polítiques d'ocupació i generació d'oportunitats i riquesa que necessiten les persones que formem esta gran terra que és la província de Castelló", ha subratllat.

I en este sentit, ha insistit en la necessitat de buscar "la integració" de totes les candidatures en una sola. "Tots els meus companys tenen la meua admiració i respecte. Però pel bé de la nostra organització, i per tant, pel de tots els homes i dones que integrem este gran partit que és el PP, insistesc a tendir la mà per a treballar i dissenyar junts els fonaments del Partit Popular de Castelló en aquesta nova etapa" ha indicat.

"Així m'ho han traslladat els meus companys durant les reunions que he mantingut amb ells durant l'última setmana, i així ho torne a posar de manifest, donant compliment a la seua voluntat", ha afegit Marta Barrachina, en el que representa "la tercera ocasió que apel·la a la unitat" des que el passat 26 de març s'anunciés la celebració del XV Congrés Provincial del Partit Popular de Castelló per al dia 8 de maig.

"Estic aclaparada per la resposta dels afiliats. I em sent molt afortunada de tenir l'equip de persones que tinc al meu costat, companys molt qualificats que m'han brindat tot el seu treball i coneixement. Però sobretot per poder haver fet el que crec que necessita el Partit Popular en estos moments per a ser una alternativa de govern: sortir al carrer i estar al costat dels militants i dels castellonencs. Ells donen sentit a este projecte que neix precisament pensant en ells. Gràcies per creure en mi", ha afirmat.

"Tots junts tornarem a construir un gran Partit Popular, de proximitat i al servei de la província de Castelló. Recuperem la nostra essència. Hem demostrat que sabem escoltar els ciutadans d'esta província i que podem transformar les seues demandes en oportunitats, ocupació i benestar, enfront d'uns governs, els de l'esquerra, que només estan generant aturats i retallant drets i llibertats que són de tots i que són la base de la nostra democràcia", ha conclòs.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Ella Balla Sola torna vint anys després" "Sanitat implementa noves funcions en l'app GVA+Salut"