Mercadona controlarà l'aforament i obligarà a mantindre un metre de distància pel coronavirus

L'horari d'obertura serà de 09.00 a 20.00 hores, subjecte a canvis
Els clients hauran de mantindre la distància mínima de seguretat en les cues | Agència EFE

 

Mercadona ha em√©s un comunicat en el que anuncia les mesures que adoptar√† per a evitar la propagaci√≥ del coronavirus, entre les que es troba el control de l'aforament en els supermercats i l'obligaci√≥ dels clients d'estar separats, com a m√≠nim un metre.

 

D'esta manera, cada supermercat de Mercadona tindr√† concretat l'aforament m√†xim que garantisca la dist√†ncia preventiva d'un metre. A dem√©s, no es permetr√† l'acc√©s a m√©s persones una volta complet l'aforament i mentres altres clients no abandonen el local.

 

De la mateixa forma, en el carrer d'acc√©s al supermercat, estar√† marcada la dist√†ncia entre les persones mentres esperen el seu torn, que haur√† de respectar-se per a poder entrar. Tamb√© estaran marcades estes dist√†ncies en la l√≠nia de caixes. 

 

L'horari d'obertura ser√† de 09.00 a 20.00 hores per√≤ s'anir√† adaptant a les circumst√†ncies canviants. En este cas, les modificacions seran comunicades en cada moment.

 

No s'admeten devolucions

Mercadona vol deixar clar que les botigues estaran prove√Įdes per a refor√ßar i garantir el subministrament de productes b√†sics i de primera necessitat i que els clients puguen fer la seua compra di√†ria. Amb l'objectiu de protegir la seguretat aliment√†ria, afirma que no s'admeten devolucions de producte.

 

Entre les recomanacions generals, aconsellen que nom√©s acudisca una persona a fer la compra i que no forme part dels grups de risc (persones majors o amb malalties cr√≤niques). Tamb√©, recomanen que la compra siga r√†pida i que no es guarden productes b√†sics en grans quantitats de manera innecess√†ria. 

 

Higiene dels treballadors i dels establiments

Mercadona recorda que ha adoptat mesures internes per a refor√ßar la salut i seguretat dels seus treballadors, entre les que es troba l'entrega per part de l'empresa dels utensilis d'higiene i prevenci√≥ necessaris. Igualment, s'han refor√ßat els processos de desinfecci√≥ i neteja diaris de les seues instal¬∑lacions amb servicis externs.

📸 L'actualitat valenciana en im√†tgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que far√†? Seguix-nos en Instagram!