Més de 40.000 sanitaris rebran la gratificació que reconeix el seu esforç en la primera ona

A estes compensacions s'han oposat els sindicats representatius de la sanitat valenciana
Es voran beneficiats 40.000 sanitaris | ACN

Més de 40.000 professionals sanitaris rebran la compensació econòmica de 43,7 milions d'euros per l'esforç fet durant la primera ona de la pandèmia, segons ha detallat la Conselleria de Sanitat Universal.

La Generalitat Valenciana ha destinat a esta compensació, que afecta la major part de la plantilla, 43 milions d'euros i es beneficiaran d'ella «tots aquells treballadors que van estar en primera línia en els mesos més durs de la pandèmia», ha remarcat en un comunicat.

Els professionals d'unitats de crítics, medicina interna, urgències o atenció primària en totes les seues categories són alguns dels grups que percebran la compensació. També tots aquells treballadors que van patir el contagi del Covid-19 o van estar aïllats,i tots aquells que, voluntàriament o per necessitats organitzatives, van haver d'enfrontar-se en primera línia al virus.

A estes compensacions s'han oposat els sindicats representatius de la sanitat valenciana, que han defensat que es gratifique també a tots aquells que no van estar en primera línia. Amb este reconeixement, el territori valencià a se suma a l'esforç econòmic per a agrair l'imprescindible paper que els i les professionals de la Sanitat van fer en els pitjors moments de la primera ona. Amb la valenciana són sis les autonomies que han decidit gratificar l'innegable esforç del sistema sanitari públic i el seu personal.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"17 multes per saltar-se les mesures en la matinada de dijous en Alacant" "Ximo Puig demana un altre «esforç» al personal sanitari"