Metrovalencia oferirà servici la Nit de Cap d'Any

Algunes línies només tindran metro i tramvia fins a les 3 de la matinada
Metrovalencia oferirà servici de metro i tramvia la Nit de Cap d'Any | Wikipedia

Metrovalencia oferirà servici ininterromput de metro i tramvia per a la Nit de Cap d'Any durant 24 hores, segons ha informat la Generalitat en un comunicat. Estos servicis s'incrementaran en un 37% respecte a 2018 amb la finalitat de facilitar la mobilitat per València i l'àrea metropolitana durant tota la jornada de l'últim dia de l'any i l'inici de 2020. Hi haurà 167 metros i tramvies en circulació davant dels 122 de l'any passat. 

D'esta manera, Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) ha programat per segon any consecutiu un dispositiu de Metrovalencia per a la Nit de Cap d'Any que enllaçarà amb l'inici de les circulacions ordinàries de l'1 de gener, pel que els desplaçaments estaran coberts durant tota la nit.

Algunes línies només tindran servici fins a les 3 de la matinada

Les destinacions a Picassent, Bétera, Llíria, Rafelbunyol i Riba-roja del Túria comptaran amb servici fins a les 3 hores de la matinada aproximadament des de les estacions de la ciutat de València, prenent com a referència l'estació d'Àngel Guimerà, a on confluïxen les línies 1, 2, 3, 5 i 9.

A partir d'eixa franja horària i fins a l'inici del servici de l'1 de gener, els trens acabaran destinació en Aeroport, Marítim-Serreria, Alboraia-Peris Aragó, Paterna, Seminari i Torrent Avinguda amb una freqüència de 40 minuts, que es reduiran a 20 minuts en els trams comuns subterranis, ha explicat la Generalitat.

El tramvia també circularà la Nit de Cap d'Any

En les línies 4,6 i 8 de tramvia se circularà tota la nit amb una freqüència de pas a les seues destinacions de 40 minuts, tenint en compte que l'L4 tindrà com a final Vicent Andrés Estellés, excepte dos unitats que arribaran a Mas del Rosari. Per part seua, l'L8 tindrà una freqüència de 60 minuts entre les 23.35 i les 00.35 hores, entre les 02.35 i les 03.35 hores i des de les 7.55 hores fins a enllaçar amb el servici regular de l'1 de gener.

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) recomana als seus usuaris que s'informen dels horaris i trajectes a través de la pàgina web www.metrovalencia.es, en el telèfon gratuït d'informació i servici d'Atenció al Client 900 46 10 46, i a través de les xarxes socials.

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Talls de llum esta setmana en tres localitats alacantines" "La pujada de les pensions valencianes per a l'any 2020"