Metrovalencia amplia els horaris pel partit entre el Valencia CF i l'Ajax este dimecres

Reforçarà els seus servicis en les línies 1, 2, 3, 4, 5 i 7
Metrovalencia reforça els servicis per al partit entre el Valencia CF i l'Ajax | metrovalencia

 

La Generalitat facilita este dimecres, 2 d'octubre, servicis especials en la xarxa de Metrovalencia per a totes aquelles persones que es vulguen desplaçar des de Mestalla, després de presenciar el partit de la Champions League entre el València CF i l'Ajax d'Amsterdam. D'esta manera, reforçarà els seus servicis en les línies 1, 2, 3, 4, 5 i 7 amb la incorporació de metros i tramvies addicionals després de la finalització del partit.

Des de l'estació d'Aragó, la més pròxima a l'estadi, hi haurà metro de la Línia 5 a les 23.05 hores cap a Marítim-Serreria i a les 23.14 hores en direcció a Aeroport, amb possibilitat d'enllaçar amb la L1 i L2 en Ángel Guimerà. En la mateixa estació, però en la Línia 7, hi haurà un tren a les 23.08 hores cap a Torrent Avinguda.

Des de la també pròxima estació de Facultats hi haurà serveis a les 23.14 hores cap a Rafelbunyol i a les 23.12 hores cap a Aeroport, amb possibilitat d'enllaçar amb la L1 i L2 en Àngel Guimerà.

Els citats transbords en l'estació d'Àngel Guimerà possibilitaran els desplaçaments en la Línia 1 a les 23.24 hores fins a Seminari. En la Línia 2, des de la mateixa estació, eixirà un tren a les 23.24 hores en direcció Torrent Avinguda i a les 23.26 hores amb destinació Paterna.

Respecte del tramvia, l'afició podrà desplaçar-se des de la parada de Benimaclet fins a la de Doctor Lluch, amb la unitat que té previst eixir a les 23.15 hores.

Els horaris es poden consultar en la pàgina web i en el telèfon gratuït d'informació i Atenció al Client 900 46 10 46, a més de en @metrovalencia i en facebook/metrovalencia.fgv.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Correus convoca més de 400 places de treball a nivell valencià" "Sanitat finança per primera volta un medicament per a deixar de fumar"