Mil sanitaris es tatuen un símbol de la lluita enfront del coronavirus

Este dilluns s'han tatuat els primers 120 sanitaris
Mil sanitaris valencians es tatuen un símbol de la lluita enfront del virus | Europa Press

Uns 120 sanitaris s'han tatuat este dilluns un símbol que un estudi va crear per a homenatjar la seua faena durant la pandèmia del coronavirus. Són la primera tanda dels més de mil professionals que passaran per este centre a marcar la seua pell amb este disseny especial i han explicat: «Representarà el que hem viscut, alguna cosa que ens ha unit molt i que hem superat al final entre tots els companys».

Deu artistes tatuadors han dedicat tot este dilluns, des de les 10.00 hores del matí fins a les 21.00 hores de la nit, a tatuar a un centenar de sanitaris el símbol que l'estudi de tatuatges Noble Art va dissenyar per a obsequiar als sanitaris d'Espanya en homenatge i agraïment a la seua faena durant la crisi sanitària del Covid-19.

Es tracta d'una imatge d'un cor i una tireta que mil sanitaris podran portar en la seua pell gratuïtament. Segons ha explicat el CEO de l'estudi, Matías Noble, la tireta «representa la part més infantil dels sanitaris, mentres que el cor és la passió amb la que es dediquen al treball».

«La idea del tatuatge va eixir durant la quarantena, amb la finalitat d'aportar un poc de motivació als sanitaris. Al final s'han apuntat unes mil persones, més 800 en llista d'espera, hui hem començat amb 120», ha explicat, abans de detallar que seguiran amb la iniciativa un o dos dilluns al mes.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"L'avís dels metges per a evitar el desastre en la tardor" "Urgent: Detecten dos brots de coronavirus en el territori valencià"