Moll Autos celebra la seua Fira de vehicles Km 0 i Ocasió a Gandia

Durant 3 dies, tots els clients interessats tindran a la seua disposició vehicles de totes les marques amb preus inèdits.
Imatge de la Fira de Moll Autos | Moll Autos

 

El conegut grup empresarial Moll Autos, amb concessionaris a Gandia (València) i Dénia (Alacant) prepara per als dies 7, 8 i 9 de Març la seua fira de vehicles de Quilòmetre 0 i Ocasió a Gandia.

Amb una flota de més de 200 vehicles en stock de quilòmetre 0, ocasió, gerència i segona mà, Moll Autos es prepara per a l'esdeveniment rebaixant els preus de tots aquests cotxes fins a arribar a preus de cost.

D'aquesta manera, durant 3 dies, tots els clients interessats tindran a la seua disposició vehicles de totes les marques amb preus inèdits, sent possible trobar vertaderes oportunitats i gangues.

A més, cal assenyalar que tots els cotxes han sigut auditats per Moll Autos, assegurant la seua fiabilitat i garantia, a més de posar a la disposició dels possibles interessats tot el servei de Postvenda del grup.

La fira es realitzarà de 09.00 a 13.30 hores i de 16.00 a 20.30 hores el dijous i divendres, mentre que el dissabte l'horari serà de 09.00 a 13.30 hores. A causa de l'alta demanda de sol·licituds, Moll Autos ha decidit posar a la disposició de tots els clients un servei de cita prèvia a través de la pàgina: mollautos.es/eventos/feriavo/

Amb aquest servei, el client podrà triar el dia i l'hora quina li convinga, per a evitar així saturacions en l'exposició, i assegurar la millor atenció al client per part de l'equip comercial.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"ATENCIÓ: Novetats sobre la inauguració de l'exposició de Harry Potter a València" "ATENCIÓ: Wifi lliure a tots els hospitals públics de la Comunitat Valenciana"