La música del confinament torna als balcons valencians per a celebrar el 9 d'Octubre

Els intèrprets formen part de l'Agrupació Musical Carrera de la Font de Sant Lluís
Música en directe en el carrer de Cavallers | Europa Press

La música que va sonar des dels balcons de moltes ciutats i pobles del territori valencià per a alleujar les mesures de confinament imposades pel coronavirus ha tornat este divendres, però en esta ocasió per a celebrar el 9 d'Octubre, Dia de la Comunitat Valenciana.

D'esta forma, des dels balcons del carrer Cavallers de València, intèrprets de l'Agrupació Musical Carrera de la Font de Sant Lluís estan tocant algunes peces per a amenitzar els moments previs a l'alt institucional del 9 d'Octubre que se celebra en el Palau de la Generalitat. La música continuarà sonant en acabar la cerimònia.

Entre les composicions que integren el repertori, figuren 'El tio Ramón', de Salvador Salvà; 'Pérez Barceló', de Bernabé Sanchis; 'Febrer', de Juan Calatayud; 'Ragón Falez', d'Emilio Cebrián; 'Xàbia', de Salvador Salvà; i 'València', de José Padilla. En una segona part, s'escoltaran també 'Festa en Benidorm' (Rafael Domenech) i 'Fet a posta' (Miguel Picó).

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"La decisió que acaba de prendre Sánchez sobre Madrid" "El percentatge d'estrangers que residix en l'Euroregió Mediterrània"