L'Ajuntament de València proposa a Sanitat una Cavalcada de Reis restringida a causa de la pandèmia

Galiana ha manifestat que els mags d'Orient arribaran a València encara que sense determinar com
El consistori proposa a Sanitat una cavalcada adaptada a l'actual situació | València Diari

L'Ajuntament de València ha anunciat que este Nadal no hi haurà una Cavalcada de Reis multitudinària com la de tots els anys, ja que l'augment d'infectats per coronavirus en la capital valenciana ho impedix.

Segons ha avançat el diari 'Las Provincias', el regidor de Cultura Festiva, Carlos Galiana, ha assegurat que el consistori ha presentat una proposta a la Conselleria de Sanitats perquè els reis macs puguen arribar al cap i casal.

Galiana només ha explicat que la idea seria celebrar una cavalcada amb restriccions, és a dir, duent a terme un seguiment de l'aforament, per evitar aglomeracions.

Una cavalcada més reduïda

En la reunió mantinguda amb la secretaria autonòmica de Salut Pública, Isaura Navarro, Carlos Galiana ha posat sobre la taula una celebració més reduïda, això si, l'edil no ha volgut anunciar el pla perquè assegura que l'Ajuntament de València no el va a fer públic fins que Sanitat no done la seua aprovació.

El regidor Galiana només ha avançat que «els Reis han d'anar en carrossa, si la idea que haguera portat a estudi haguera sigut mostrar-ho per internet, no m'haguera reunit amb la secretària autonòmica».

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Actualització brot Universitat Castelló: Una festa en una casa és el seu origen" "Una empresa valenciana crea diademes per a enganxar les mascaretes"