L'obra 'Alicia en el musical de les meravelles' arriba este diumenge a Burjassot

Les entrades són a 6 euros
Tindrà lloc este diumenge | Pixabay

Els xiquets de Burjassot, en l'Horta Nord (València), tenen una cita este diumenge, 15 de novembre, amb un dels contes clàssics més famosos de tots els temps que arriba a la localitat en forma de musical per a tots els públics i molt especialment per al públic menut.

I és que arriba al Centre Cultural Tívoli 'Alicia en el musical de les meravelles', de la mà de la companyia valenciana Trencadís. La funció tindrà lloc cap a les 18.00 hores i les entrades per a assistir a l'espectacle, amb un preu de sis euros, estan disponibles en este enllaç. Des de la regidoria de Cultura s'anima a l'adquisició de les entrades per via telemàtica i, en cas d'acudir a la taquilla, l'única forma possible de pagament serà a través de targeta bancària.

Amb text i lletres de Josep Mollá i direcció artística a càrrec de José Tomàs Chàfer, l'actriu Mary Porcar es fica en la pell d'Alicia per a acompanyar als xiquets que assistisquen en un viatge que va des de les pantalles als llibres, des de Youtube al poder de la imaginació i des dels personatges «reals» de les xarxes socials fins als éssers més fantàstics. 

Per a la celebració d'espectacles teatrals, l'Ajuntament de Burjassot, des de la regidoria de Cultura, té activat el protocol amb les mesures de prevenció enfront del Covid-19.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Barceló davant de l'hosteleria: «El principal és protegit la salut»" "Sanitat administra un 24% més de vacunes contra la grip que l'any passat"