L'obra de Bob Pop obri la nova temporada del teatre El Musical de València

Ho fa amb la peça 'Els dies aliens'
L'obra tindrà lloc el diumenge a les 20.30 hores | Europa Press

Encara que durant el mes de juliol ja va obrir temporalment les portes per a acollir el Festival de Titelles i la jornada inaugural de Club Mutant, el Teatre El Musical (TEM) reprendrà oficialment la seua activitat regular a partir del pròxim diumenge, 6 de setembre.

Eixe dia, cap a les 20.30 hores, la sala del Cabanyal-Canyamelar inaugurarà la seua nova temporada amb 'Els dies aliens de Bob Pop', un muntatge en el que el popular crític televisiu repassa la seua vida partint de diaris propis i també d'altres persones, tot això sense guió i amb grans dosis d'improvisació.

'Els dies aliens' va ser un dels espectacles afectats en el seu moment pel tancament dels teatres a causa de la crisi sanitària, i ara es convertirà en la punta de la llança d'una programació que s'avança un mes a les previsions habituals, i que s'estendrà fins el mes que ve de desembre.

Un monòleg divertit i sincer

En paraules dels seus responsables, «'Els dies aliens' és un espectacle de veus i memòria, un monòleg carregat de literatura i una aclaparadora sinceritat, a demés d'humor i una capacitat d'anàlisi i síntesi sorprenent. És Bob Pop en estat pur, un collage d'experiències de la mà i la mirada d'una de les personalitats més transgressores i mordaces dels últims anys».

En 2010 va escriure la seua única novel·la fins hui, 'Mansos', i des d'eixe moment ha signat diferents assajos periodístics i d'humor, amb esment especial per als seus diaris literaris 'Dies aliens', publicats entre 2017 i el 2018, i l'autèntic germen de l'obra que este cap de setmana obrirà la programació del TEM. En ella, Bob Pop està acompanyat per noms tan importants com els de l'últim Premi Nacional de Teatre, Andrés Lima, en la direcció, o el mateix Andreu Buenafuente com a productor a través de la companyia El Terrat.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Obert el termini d'inscripció per als cursos dels centres de Convivència de Gandia" "Aules sense parets en una escola de Xàbia"