L'octava setmana del curs escolar valencià acaba amb 326 classes tancades

S'han vist afectats 202 centres educatius
Han confinat 326 grups | ACN

En l'octava setmana del curs, del 26 al 30 d’octubre, dels 47.000 grups que hi ha a les escoles i els instituts del territori valencià sostinguts amb fons públics, el 98,8 % ha seguit les classes presencials sense que s’haja presentat cap incidència. És a dir, s'han vist afectades un total de 326 classes.

Per tant, dels 1.845 centres educatius que conformen el sistema educatiu valencià, ha conclòs l'octava setmana del curs sense cap aula parcialment, o totalment confinada el 80,1 %, això és: 1.478.

Estes dades s’extrauen de la determinació de grups nous confinats durant l'octava setmana de curs, grups que estan parcialment, o totalment, confinats de setmanes anteriors i grups que ja s’han desconfinat.

En esta setmana del curs, s’ha determinat el confinament de 326 grups de 202 centres educatius, s’han desconfinat 146 grups de 85 centres educatius i continuen confinats, d’altres setmanes, 242 grups de 165 centres educatius. Per tant, el total de grups confinats, totalment o parcialment, a l’acabament de l'octava setmana de curs ha sigut de 568 grups de 367 centres educatius.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Oltra parla sobre la polèmica del requisit lingüístic pera l'accés de la funció pública" "ATENCIÓ: Una localitat valenciana vol demanar el tancament perimetral de la població"