La Vall d'Uixó obri una borsa d'ocupació per a la Llar Sagrada Família

El termini d'inscripció finalitza el 25 de maig i es pot realitzar presencialment amb cita prèvia o en la seu electrònica


💼 L'Ajuntament de la Vall d'Uixó ha obert la convocatòria per a crear una borsa d'ocupació temporal d'operari/a de serveis múltiples en la Llar Sagrada Família. El termini d'inscripció finalitza el 25 de maig i el procés selectiu constarà de dos proves eliminatòries i mèrits (formació i experiència relacionada amb el lloc de treball).


💬 La regidora de Recursos Humans, Zaida Moreno, ha assenyalat que la borsa “servirà per a cobrir llocs d'ocupació temporals, per vacances, baixes o pics de treball, en les tasques de neteja de la residència de majors, bugaderia o preparació del menjador”.


📝 La taxa ordinària és de 20,20 euros, encara que s'obtindrà una bonificació del 50% per discapacitat igual o superior al 33% o per ser una persona desocupada de llarga duració, així com una reducció del 75% en el cas de complir tots dos supòsits. El pagament es pot realitzar mitjançant autoliquidació en la web de l'Ajuntament, directament en les entitats bancàries associades o amb targeta en l'OAC.


🗓️ Les sol·licituds es poden presentar fins al 25 de maig a través de la seu electrònica (amb certificat digital) o en l'OAC amb cita prèvia. Junt amb la instància s'ha de presentar una fotocòpia del DNI i el justificant del pagament de la taxa per participació.


👉 Les bases completes de la borsa es poden consultar en la següent adreça web: http://www.lavallduixo.es/.../bolsa-operariosas-de...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Buinsa convoca selecció per a contractar personal per a la piscina municipal de Bunyol" "David Bisbal cancel·la el seu concert a València"