Noves ofertes laborals en el Portal d'Ocupació de l'Ajuntament de Xàtiva

Es busca programador informàtic a demés d’altres perfils com ara mecànics, cuidadors o educadors
Hi ha diverses ofertes en el Portal d'Ocupació de Xàtiva | Pixabay

El Portal d’Ocupació de l’Ajuntament de Xàtiva, capital de la Costera (València), ha donat a conéixer noves ofertes laborals, l’última d'elles respon a un lloc de treball com a programador/a informàtic en una empresa d’Ontinyent.

Esta oferta destinada a enginyers tècnics, pèrits i ajudants titulats, és de jornada completa i horari a convindre, integrant-se en l’equip de treball encarregat de fer el desenvolupament i ajustos necessaris en programes informàtics.

A demés, els últims dies també s’han publicat altres ofertes com ara dos llocs de treball de mecànic i electromecànic de manteniment per a una empresa de Carcaixent, un lloc de relacions laborals per a una altra empresa de Carcaixent, un lloc de cuidador/a de persones amb diversitat funcional psíquica en Enguera (contracte d’1 a 6 mesos amb jornada completa) i un lloc de treball d’educador/a per a vivenda tutelada amb persones amb discapacitat psíquica també en Enguera (jornada completa, a torns i salari segons conveni).

Els interessats en estes ofertes o en descobrir les altres opcions publicades en el Portal d’Ocupació poden accedir a la pàgina xativa.portalemp.com per a obtindre més informació.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Ajudes per als autònoms i les microempreses d'Almàssera" "La nova mesura de Ribó per a l'oci nocturn en València"