Oliva cancel·la el Campament dels Reis Mags per la progressió de la pandèmia

S'ha decidit cancel·lar el Campament dels Reis Mags, seguint les recomanacions de la Conselleria de Salut de la Generalitat Valenciana
S'ha cancel·lat el campament | València Diari

El Campament dels Reis Mags que tindria lloc l'1, 2 i 3 de gener en el Centre Polivalent d’Oliva, en la comarca de la Safor (València), s’ha cancel·lat per motius sanitaris. L’objectiu d'este acte era oferir als més menuts una activitat lúdica i festiva, que complia les mesures de seguretat.

La regidora de Festes, Yolanda Navarro ha assegurat la Conselleria de Salut ha recomanat a les poblacions amb major incidència, cancel·lar els actes presencials massius. Per tal motiu, l’Ajuntament d’Oliva ha decidit anul·lar el Campament dels Reis Mags, però continuarà avant amb la retransmissió en diferit de l’arribada de ses majestats a Oliva.

«No volem que cap xiquet d’Oliva es quede sense disfrutar de l’esperit nadalenc i de la màgia dels Reis Mags, per tal motiu, els més menuts podran vore per Comarcal TV de la retransmissió del viatge de ses majestats des d’Orient a Oliva» ha afirmat Yolanda Navarro.

La regidora ha afegit que «són moments molt canviants i des de l’Ajuntament estem treballant incasablement per adaptar-nos a les circumstàncies i que la màgia de Nadal continue viva tant el major com en menuts».

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"L'inesperat comunicat d'un hospital valencià a causa de la pandèmia" "Les noves restriccions del govern valencià per a la Nit de cap d'any"