Oliva celebra este dissabte el concurs de 'Putxeros' pel mig any fester

L'acte començarà a les 08.00 hores del matí
Cartell de les festes de Moros i Cristians d'Oliva | Ajuntament d'Oliva

El pròxim dissabte 8 de febrer es farà la tradicional celebració de 'Putxeros' del mig any de les Festes de Moros i Cristians d'Oliva, en la comarca de la Safor (València), que tindrà lloc en la plaça Joan Baptista Escrivà. L'acte està organitzat per la Federació de Moros i Cristians d’Oliva, amb la col·laboració de la Regidoria de festes.

La jornada començarà cap a les 08.00 hores del matí amb el tradicional foc d’arcabusseria i la desfilada pels carrers del Raval de la ciutat i, seguidament, la festa estarà amenitzada per l'Associació Artístico-Musical d'Oliva (AMMO) en la plaça Joan Baptista Escrivà.

L'AAMO d’Oliva interpretarà pasdobles dianers per a convocar a participar a tot el veïnat de la ciutat. Està prevista l’arribada a les 10.00 h a la placeta Joan Baptista Escrivà, a on cada filada prepararà el seu putxero que degustaran els festers i veïns que tinguen el gust d’arrimar-se a la plaça.

Entrega premis escolars

Com a novetat d’enguany, el lliurament dels premis de dibuixos escolars no es realitzaran en l’acte dels putxeros del Mig Any, sinó que es traslladen a la Fireta Infantil de Moros i Cristians que la Federació de Moros i Cristians d’Oliva organitza a finals de juny. Els guanyadors del concurs de dibuixos infantils són:

CATEGORIA A

  • 1 Premi: Ferran Nieto Sanchis (Col·legi El Rebollet 3B)
  • 2 Premi: Sofía Salabert Escrivà (Col·legi Sant Josep de la Muntanya 4)
  • 3 Premi: Nuria Moragues Pérez (Col·legi Alfadalí 3A)

CATEGORIA B:

  • 1 Premi: Sara Tomás García (Col·legi Lluís Vives 6A)
  • 2 Premi: Laia Roig Cléries (Col·legi El Rebollet 5A)
  • 3 Premi: Àngela Costa Monzó (Col·legi El Rebollet 5B)

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Esta classe de vehicles podran aparcar gratis en la zona blava de València" "Més de 6.000 kg de productes en la Mostra de l'Embotit de Requena"