Oltra insistix en apostar per mesures «més estrictes» enfront del virus: «Ens estem jugant la salut»

Afirma que s'ha de mirar com estan actuant els països veïns
Aposta per mesures més estrictes | Ajuntament d'Oliva

La vicepresidenta de la Generalitat Valenciana, Mónica Oltra, ha reiterat que és partidària d'aplicar mesures «més estrictes» per a frenar l'expansió del coronavirus: «Ens estem jugant la salut i la vida de milers de persones».

La consellera d'Igualtat i Polítiques Inclusives este dimarts ha mantingut una reunió amb l'alcalde de València, Joan Ribó, per a tractar sobre els servicis socials d'atenció primària en València i ha contestat a les preguntes dels mitjans sobre les noves restriccions sol·licitades per algunes comunitats autònomes.

En concret, se li ha demanat la seua opinió sobre la sol·licitud d'Astúries de tornar a un confinament domiciliari. Sobre este tema, Oltra ha assenyalat: «S'ha d'anar veient. Jo per descomptat soc partidària d'adoptar mesures més estrictes, ho porte dient tota la setmana que cal anar per davant del virus, no per darrere».

En este sentit, ha instat a mirar als països de l'entorn d'Espanya per a tindre «una pista» de cap a on poden anar les mesures. És a dir, amb escoles obertes, «perquè els xiquets es puga formar i tinguen una certa normalitat», però hi ha altres espais socials que són on el virus es propaga a on hauríem de pegar una volta».

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Una empresa valenciana crea mascaretes infantils que duren el doble" "Entra en vigor la suspensió de las pràctiques dels alumnes en centres sanitaris"