Pablo Iglesias es talla la coleta

L'exvicepresident renuncia a la seua cua de cavall, un símbol polític durant els seus anys d'activitat pública
Captura de la notícia de 'La Vanguardia' amb la foto d'Iglesias sense coleta | DANI GAGO /LA VANGUARDIA

L'exvicepresident Pablo Iglesias s'ha tallat la coleta, literalment, coincidència o metàfora?
Este tall coincideix amb la seua eixida de la política institucional i la seua tornada a l'activitat docent, a més de pel seu possible retorn a mitjà termini al periodisme crític.

L'exlíder d'Unidas Podemos, a qui molts deien 'El Coletas', ha sigut fotografiat per Dani Gago. En les imatges que han transcendit es veu a Pablo Iglesias amb una camisa de quadres i vaquers i els cabells curts. Entre les seues mans un llibre, el del periodista Pedro Vallín,  ¡Me cago en Godard!. Esta en la primera imatge d'Iglesias des que dimitira de tots els seus càrrecs el passat 4 de maig.


Este no és l'únic canvi de look d'Iglesias en l'últim any. El mes d'agost passat, i a través del seu perfil d'Instagram, Iglesias anunciava que "entre l'onada de calor i que els meus fills em tiren del pèl" canviava la coleta per una monyo. Fa ja uns anys es va llevar el pírcing que portava en la cella perquè així li ho va recomanar el seu equip de campanya.

Classes i periodisme

Una vegada Iglesias abandone del tot la política i siga rellevat de la Secretaria General de Podemos, el que fora un dels fundadors de Podemos tornarà a la seua activitat com a professor i té previst dedicar-se al "periodisme crític".


En una entrevista en La Sexta el passat 28 d'abril, i convençut que les esquerres sumarien a Madrid, Iglesias assegurava que després del seu pas pel Govern i la Comunitat de Madrid, el seu desig seria la docència i el periodisme, alguna cosa que ha exercit i exercirà "amb més rigorositat i decència que alguns".
"Quan esta experiència s'acabe vull fer projectes de comunicació, periodisme crític i informació alternativa", va afirmar.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Per què és tan difícil trobar cambrers amb experiència a Castelló?" "#ExigimoslaIgualdadTrans, la campanya que reivindica la igualtat de les persones trans"