L'Ajuntament de Paterna crea el Xec Transformació Digital per a ajudar a autònoms i pimes

Es pot sol·licitar fins al 30 d'octubre a través de la seu electrònica
El consistori pretén promoure les activitats econòmiques de la ciutat | Pixabay

L'Ajuntament de Paterna, en la comarca de l'Horta (Val√®ncia), a trav√©s de l'√†rea d'Empresa, ha publicat el Xec Transformaci√≥ Digital, una nova l√≠nia d'ajudes dirigida a aut√≤noms i micropimes per a afavorir la implementaci√≥ de solucions tecnol√≤giques i la integraci√≥ de les TIC en els seus negocis i ajudar-los a reactivar-los i mantindre'ls durant esta crisi econ√≤mica derivada de la pand√®mia del coronavirus.


Amb estes ajudes, directes, a fons perdut i emmarcades en el Pla de Reactivaci√≥ Econ√≤mica de Paterna (PREP), el consistori pret√©n promoure les activitats econ√≤miques de la ciutat ajudant-los a afrontar inversions i despeses associades a tecnologies que els ajuden a incorporar el programari de gesti√≥ que controle les factures emeses, cobrades, pagada, etc., disposar de dades que ajuden a con√©ixer millor al p√ļblic objectiu, millorant les experi√®ncies dels clients o a incrementar els canals de comercialitzaci√≥ a trav√©s de la venda on-line.

 

Dirigit a més de 700 comerços

Este Xec, que pot sol¬∑licitar-se fins al 30 d'octubre a trav√©s de la seu electr√≤nica, est√† dirigit als m√©s de 700 establiments de comer√ß i servicis que hi ha en Paterna, que podran subvencionar-se fins al 75% de l'import total, IVA excl√≤s, del projecte d'inversi√≥ i despeses presentat, sempre amb el l√≠mit de 1.500 euros per beneficiari.

En este sentit, es consideraran subvencionables les despeses i inversions que, de manera indubtable, s'orienten a la transformació digital de les activitats beneficiàries d'estes ajudes. D'esta forma, entre altres coses, s'incentivaran actuacions com a servicis de diagnòstic, auditoria i consultoria digital per a la transformació de l'activitat, costos de formació en competències digitals, elaboració de pàgines web, creació de botigues on-line, passarel·les de pagament i sistemes de cobrament digital, incorporacions a marketplace, actuacions de màrqueting digital o posicionament web.

Esta l√≠nia d'ajudes se suma a altres impulsades per l'Ajuntament per a dinamitzar l'economia local davant la crisi de la Covid-19 com el Xec equipament, el Xec Emprenedor, el Xec Ocupaci√≥, el Segell Hostaleria Segura o el Segell Establiment Segur.

📸 L'actualitat valenciana en im√†tgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que far√†? Seguix-nos en Instagram!

"Actuacions gratu√Įtes a l'aire lliure el cap de setmana en Val√®ncia i Alacant" "Detecten una s√≠ndrome poc comuna i potencialment letal en xiquets amb coronavirus"