Pedro Sánchez es va fer un retoc estètic durant la campanya electoral

El polític va confiar en el mateix metge que la reina Letícia.
Pedro Sánchez presumix de tindre una bona imatge | INSTAGRAM

 

L'atractiu de Pedro Sánchez és indiscutible i la seua imatge impecable sempre ha sigut un punt a favor seu, sense deixar de valorar la seua capacitat com a polític. El líder del PSOE està decidit a cuidar i mantindre el seu atractiu el màxim temps possible i és per açò que durant esta última campanya electoral es va fer un retoc estètic en el rostre.

 

‘Informalia’ ha sigut l’encarregada de desvelar que durant els primers dies de campanya, el president electe es va sotmetre a un retoc per a borrar l’empremta de l’estrés i el cansanci que reflectia la seua cara.

Selecciona a Pedro Jaén, el metge de la reina

El metge en qui ha confiat Sánchez per a realitzar la intervenció és el conegut doctor Pedro Jaén, metge de capçalera de la reina Letícia que realitza habitualment els seus retocs estètics, entre els quals es troben les infiltracions i el Botox que s’ha injectat últimament l’actual reina. A més de tindre una consulta privada, el conegut doctor és el cap del Servei de Dermatologia de l’hospital Ramón y Cajal de Madrid.

 

Pedro Sánchez ha borrat el rastre del cansanci del seu rostre | INSTAGRAM

 

Va ser amb ell amb qui el polític va decidir realitzar-se unes infiltracions que ajudaren a donar llum i bon aspecte al seu rostre, que començava a manifestar mostres d'agotament en forma de bosses en els ulls. Una intervenció gràcies a la qual Pedro Sánchez ha lluït un aspecte radiant durant tota la campanya electoral, i que és probable que no dubte en repetir en el moment que el seu rostre torne a mostrar les marques del cansanci i de l’estrés.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"VALÈNCIA: Com afecta la nova ordenança a les motos?" "VALÈNCIA: Uber se'n va l'1 de juny"