La piscina municipal i l'escola d'estiu d'Albalat dels Sorells ja estan en funcionament

Des de l'ajuntament de la localitat estan molt contents en el comportament de la població
L'ajuntament està molt content en l'actitud de la població | Ajuntament d'Albalat dels Sorells

L'ajuntament d'Albalat dels Sorells fa unes setmanes que ha obert la piscina municipal i també ha donat inici a les activitats de l'escoleta d'estiu. Un començament que des del consistori de la localitat han trobat molt positiu gràcies a l'acollida de la població.

Després de mesos d'incertesa per la possibilitat de no poder obrir enguany la piscina ni l'escoleta a causa de les restriccions i normatives que s'han posat en marxa per a minvar els efectes del Covid-19, l'ajuntament ha decidit oferir a la ciutadania i, especialment, als xiquets, estos servicis tan necessaris en l'època estival.

Un dels aspectes que dificultava el començament d'estes prestacions ha sigut l'adequació de la normativa sanitària concreta per a fer possible el compliment de les distàncies de seguretat en el recinte de la piscina. Quant a l'escoleta, han sigut les dificultats que ha generat en els pares i mares la inèdita situació sanitària provocada per la pandèmia.

«Un premi merescut pel comportament durant el confinament»

Segons l'alcalde Nicolau Claramunt, «per a nosaltres és importantíssim poder oferir tots els servicis públics que depenen de l'ajuntament a l'abast de la ciutadania. Pel que fa a l'escoleta i la piscina, per als xiquets, és un premi merescut pel comportament que han demostrat, sobretot, els mesos més durs del confinament».

Cal recordar que no tots els ajuntaments han pogut obrir les piscines o iniciar les activitats vinculades a les escoletes d'estiu. Des de l'ajuntament expliquen: «hem fet un esforç important per a adequar la piscina i poder iniciar l'escoleta d'estiu. Estem molt contents per la resposta cívica i de compromís de la ciutadania».

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Última hora: Continuen pujant els contagis per coronavirus en Espanya" "69 ajudes més a l'activitat comercial i de servicis de Gandia"