La Policia Local d'Alacant posa 17 sancions en la matinada de dijous per saltar-se les mesures de seguretat

La Policia ha organitzat un control per garantir el compliment de les normes
S'han posat durant esta matinada | acn

La Policia Local d'Alacant ha organitzat esta matinada de dijous un ampli dispositiu de vigilància per a fer front al Covid-19 amb inspeccions i controls, que s'ha tancat amb 17 denúncies per incomplir l'estat d'alarma en la ciutat.

Els agents policials van muntar entre les 00.00 i 01.30 hores un control estàtic en el carrer del Mestre Alonso, en el que es van inspeccionar 33 vehicles, i es van interposar sis actes per incompliment del toc de queda, una acta per infracció a la llei orgànica de seguretat ciutadana.

A demés, es va localitzar a un conductor que ha donat un resultat positiu en les proves d'alcoholèmia i ha sigut denunciat per conduir baix de les influències de l'alcohol, i a una altra persona que circulava amb un permís no vàlid en Espanya.

Per part seua, durant esta matinada, la Policia Local ha interposat altres huit actes per incompliment de l'ordre de confinament en diferents carrers de la ciutat, que es trobaven circulant pel carrer sense poder justificar el seu desplaçament, en la majoria dels casos dient que tornaven de casa d'algun amic o familiar.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Ximo Puig demana un altre «esforç» al personal sanitari" "Denuncien que el psiquiàtric de la presó de Fontcalent d'Alacant no té psiquiatres"