La Policia Local d'Alacant posa 70 multes per incomplir l'estat d'alarma

Els agents han dissolt 11 festes privades
Han posat 70 sancions | Europa Press

La Policia Local d'Alacant ha interposat 70 denúncies durant tot el cap de setmana en els operatius policials desplegats per a controlar i vigilar l'ús de les mascaretes, el toc de queda, fer complir les mesures de seguretat, les festes en cases i la prevenció del consum d'alcohol en via pública per a frenar la pandèmia en la ciutat.

D'eixes sancions, un total de 41 han sigut per incomplir el toc de queda i no poder justificar els desplaçaments a la ciutat, interceptats en els diferents controls estàtics de trànsit i itinerants, i s'han sancionat a sis locals per no respectar les distàncies entre taules i clients, i excedir l'aforament.

Els agents, durant esta nit del diumenge al dilluns han imposat 18 denúncies, de les que 12 ha sigut per incomplir l'estat d'alarma, una per consum de substàncies estupefaents i una per no portar mascareta. A demés, han pillat a quatre conductors conduint baix els efectes de l'alcohol, alçant tres diligències judicials, una d'elles en un accident de trànsit en l'avinguda d'Aguilera, i una administrativa.

La Policia Local en els dispositius itinerants organitzats el cap de setmana també van intervindre per a dissoldre un total d'onze festes que estaven generant molèsties i queixes de particulars, i van ser denunciats per sorolls obligant a llevar la música.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Destinaran 5 milions d'euros en ajudes per als autònoms i les empreses" "Atenció: El símptoma més comú entre els pacients de Covid-19 que acaben ingressats"