INVITACIÓ:

Unix-te al nou grup oficial de Facebook de ValenciaDiari, info al minut del Coronavirus. Clica ací, T'ESPEREM!

La Policía multa a un cotxe amb tres adults i cinc menors, entre ells un bebé de 15 dies, en Sevilla

Els fets s'han produït este diumenge
Pillats 3 adults i 5 menors dins d'un cotxe| València Diari

 

La Policia Local de Sevilla ha localitzat i sancionat esta vesprada de diumenge a un cotxe que circulava pel barri de Nervión en males condicions amb tres adults i cinc menors, entre ells un bebé de 15 dies, incomplint les limitacions imposades durant l'estat d'alarma per la crisi sanitària del coronavirus.

 

Segons informa Emergències Sevilla en les seues xarxes socials, una patrulla que feia torns de vigilància per al compliment de l'estat d'alarma va detectar a un cotxe que circulava de manera irregular i realitzant ziga-zaga per l'avinguda de la Creu del Camp, motiu pel que el va parar per a verificar les circumstàncies en què es trobava el vehicle i els seus ocupants.

 

El cotxe estava en males condicions

Encara en marxa, els agents van poder comprovar a través de les bases de dades policials que el vehicle tenia la ITV caducada, portava una roda punxada i els fars trencats, a demés de què dins viatjaven diferents persones. En concret, el turisme anava conduït per una dona de 25 anys, que anava acompanyada d'altres dos dones de 28 i 30 anys i de cinc menors d'edat, quatre d'entre 2 i 9 anys i un bebé de 15 dies.

 

Davant la situació, els agents van procedir a sancionar les infraccions de trànsit i l'incompliment de les normes en vigor i van acompanyar el cotxe fins a casa a velocitat de seguretat i vigilat per dos patrulles. A la seua arribada, els agents van avisar a les tres dones que havien de complir les mesures de confinament i evitar exposar als menors a qualsevol risc de contagi.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

Més notícies de la categoria Actualitat