'La Pollería', els gofres amb forma fàl·lica arriben al centre de València

El local obri les seues portes este dissabte, 6 de març
Mesos més tard, la mateixa cadena llança 'La Coñería' | Instagram

Després de revolucionar tota la capital d'Espanya amb els gofres més populars, 'La Pollería' obri les seues portes este dissabte en València, en el carrer de Cavallers número 3 des de les 15.00 fins a les 18.00 hores. Els Pollofres arriben per a repartir felicitat en 17 centímetres a tots els seus habitants.


Baix el lema de «els nostres gofres són la p****, veniu a provar-los», els dolços amb massa de gofre anomenats 'pollofres' han revolucionat el barri madrileny de Chueca des de desembre de 2019 gràcies al seu creador Pedro Bauerbaum, de Tenerife i de només 25 anys.
 

De fet, tal va ser l'èxit que, mesos més tard, la mateixa cadena llança 'La Coñería', dolços dedicats a l'òrgan femení. Però de moment només podrem disfrutar dels 'pollofres', que són curioses elaboracions amb forma de membre masculí que costen 3,80 euros més 50 cèntims si se li afig algun topping com Nutella, Kinder, Petit Suisse o qualsevol altre.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Els següents grups que es vacunaran la pròxima setmana en el territori valencià" "El coronavirus afecta l'educació: Aprovat general i que repetir siga l'excepció"