El presumpte assassí de Madeleine va manifestar que volia «caçar i usar» xiquets xicotets

L'acusat està complint presó per altres crims, entre ells abusos a menors
Els pares de Madeleine estan més pròxim que mai d'obtindre una resposta sobre la sort de la seua filla | València Diari

La desaparició de Madeleine McCann va suposar un crim mediàtic que encara continua sent un misteri 13 anys després. Ara, la policia britànica ha fet públic el nom del principal sospitós de la desaparició de la xicoteta: Christian Brueckner, un alemany de 43 anys.

L'acusat està complint altres penes de presó per tràfic de drogues i abusos sexuals, en moltes ocasions a xiquets. La policia va trobar, a demés, que estava a pocs quilòmetres del lloc de la desaparició durant aquella nit i que havia mantingut converses sospitoses abans i després de l'hora del crim.

El sospitós parla sobre «caçar i usar» a xiquets

Feia uns dies saltaven les alarmes per una conversa de l'any 2017 a on Christian B. assegurava a un conegut que sabia tot el que li havia passat a Madeleine aquella nit i el seu destí. Ara, 'La Vanguardia' informa sobre una macabra confessió que va compartir amb un altre amic a través d'una aplicació de missatgeria instantània. 

En aquella, Christian B. parlava amb el seu amic sobre el seu desig per «caçar algun xiquet i usar-lo durant dies». El conegut li responia que allò podria ser molt perillós, però l'alemany no va mostrar cap ressentiment: «Bah, després s'eliminen les proves». 

Madeleine McCann tenia 4 anys quan va desaparéixer a la zona de Praia da Luz, en Portugal | València Diari

El crim, més pròxim de resoldre's que mai

Mentres la policia britànica continua investigant este cas com una desaparició, el cos alemany no té cap dubte de què Madeleine va ser assassinada per Christian. L'alemany va néixer i viure al país germà abans de traslladar-se a Praia da Luz, justament a pocs quilòmetres de l'apartament a on es va vore per última volta a la xiqueta.

Tot i les diferents teories que han anat apareixent al llarg d'estos 13 anys, entre les que hi havia rumors sobre que la xiqueta estava vivint tranquil·lament en Portugal aliena a tota la situació i fins i tot posant com a principals sospitosos als seus mateixos progenitors, pareix que els pares de Madeleine estan més pròxim que mai de conéixer la realitat i posar punt final a un crim que el món està observant des de fa més d'una dècada.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Fernando Simón confirma el rumor de la setmana" "Un metge espanyol, a la dona d'un mort de coronavirus: «El seu marit millora»"