Primark llança 4 paletes d'ombra d'ulls, una per a cada ocasió

La firma de baix cost Primark llança una novetat en maquillatge a un preu imbatible

Des que Primark va llançar la seua pròpia línia de maquillatge i productes de bellesa, les clientes no han deixat d’adquirir-los, ja que és una aposta segura gràcies a la gran qualitat-preu del producte.

En qüestió de maquillatge, l’última novetat de Primark segur que arrasarà amb tot el seu 'stock', ja que és un encert si vols aconseguir tot tipus de ‘look’ tant de dia com de nit.

  

Es tracta de quatre paletes diferents d’ombres d’ulls, cada una amb 12 colors diferents a un preu de només 6 euros cadascuna. Cadascuna de les paletes d'ombra d’ulls correspon a una gamma de colors específica; així, trobem les que són de textura 'mate', les ‘shimmer’ o les de tons metàl·lics.

Una ombra d'ull per a cada ocasió

 

 

Si fem un recorregut per cadascuna de les paletes, que recordem només valen 6 euros, la primera que trobem és la ‘Nude Basics’, que servix per a crear ‘looks’ molt naturals, seguint el mateix to de pell i amb alguns tons per donar un punt de color.

 

Paleta d'ombra d'ulls 'Tropical Storm' | Primark

 

L’altre que trobem és la paleta ‘Tropical Storm’. Aquesta, és ideal per xiques més atrevides i sobretot per a les cites nocturnes o festes. Els protagonistes d'aquesta paleta d'ombres són els tons seductors i fulgurants, com el negre 'mate' o el roig brillant, per aconseguir un efecte dramàtic i amb caràcter.

  

‘Wild love’, o amor salvatge, és una paleta d'ombres càlides, en la qual predominen els colors d’una posta de sol una vesprada d’estiu. En definitiva, els colors ataronjats i rosats són els protagonistes d’aquesta paleta.

  

Per últim, ‘gold Rush’ és la paleta per excel·lència dels daurats. Amb ell tindràs una mirada il·luminada i brillant, ja que els tons que hi predominen són els encarregats de ressaltar la mirada: colors daurat i ocres.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"IMPORTANT: La solució que pot acabar amb la temible oruga processionària del pi" "INCREÏBLE: Un enorme hipopòtam s’escapa d’un circ i es passeja pel carrer"