Un professor de Tèxtil confecciona bates per al personal sanitari de l'Hospital de Llíria

Eduardo Contreras ha entregat este divendres 80 bates
Eduardo Contreras ha estat confeccionant bates per al personal sanitari | València Diari

 

El professor de Tèxtil del Programa de Formació de Qualificació Bàsica de la Mancomunitat Camp de Túria (València), Eduardo Contreras, ha estat confeccionant, durant estos dies de confinament en casa, bates per al personal sanitari de l'Hospital de Llíria que lluita contra el Covid-19.

 

Este divendres ha fet un lliurament de les 80 bates que ha elaborat mentres compaginava la seua labor com a docent del curs de formació. En este sentit, l'entitat informa que l'equip docent dels PFCB de la Mancomunitat Camp de Túria s'ha adaptat a les noves necessitats del seu alumnat i continua oferint la formació però a distància.

 

 

Classes a distància

Des de què l'estat d'alarma fora decretat pel Govern d'Espanya, l'equip de professors ha treballat a distància amb els vora 30 alumnes que componen els PFCB de Tèxtil i Mecànica que s'impartixen en el Centre Cívic del Prat.

 

A través de la plataforma que ha facilitat la Conselleria d'Educació (Mulán), els WhatsApp, el telèfon i els tutorials, els alumnes que estan en sa casa, repartits pels diferents municipis de la comarca del Camp de Túria, senten que les classes continuen i poden repassar i reforçar els coneixements adquirits.

 

L'acompanyament de l'equip docent i la coordinadora del departament s'està donant tant a l'alumnat com a les famílies, perquè entre tots fem d'este confinament una estada per a continuar aprenent i reforçant coneixements.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!