El programa de totes les activitats infantils de Godella per a octubre

L'ajuntament de la localitat assegura que els tallers estan adaptats a les mesures sanitàries
Activitats infantils durant el mes d'octubre | EFE

La Regidoria de Joventut de Godella, en l'Horta Nord (València), ha publicat la programació amb la que reprendrà l'activitat a partir del mes d'octubre. Es tracta d'un extens programa dirigit per a xiquets des de 0 a 18 anys. En el compte de Facebook 'Escorxador Godella' es pot trobar tota la informació relativa als diferents tallers i activitats que es faran.

Igual que en el curs passat, es manté el Ludoespai (de 0 a 6 anys), el +Q Club (fins a 12) i el Club Jove. El Ludoespai se celebrarà cada dimarts i dijous fins al mes de juny, mentres que el +Q Club i el Club Jove es faran tots els divendres. En este enllaç pots vore totes les activitats programades.

Enguany, l'Escorxador redoblarà els esforços per a matindre la seua activitat, extremant les precaucions i adaptant tallers i espais a les mesures sanitàries. Per participar cal enviar un correu a escorxadorgodella@gmail.com elegint els dies als que es vol assistir, ja que hi ha un aforament limitat.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Sanitat retira del mercat un medicament por errors en la xeringa" "L'emotiva campanya dels forns de València per a la 'mocadorà'"