El programa 'Oh! La Cultura-Tardor' arriba este cap de setmana a Alacant i València

Totes les actuacions tindran lloc per la vesprada
Espectacles al carrer en València i Alacant | Pixabay

La programació d’‘Oh! La cultura – Tardor’, dins del pla ‘reaCtivem’ de la Conselleria de Cultura, comença este dijous 10 en Alacant i València amb tres espectacles d’arts de carrer en cada una de les ciutats. D'eixa manera, del 10 al 12 de setembre es podrà disfrutar en espais públics de les propostes escèniques de sis companyies valencianes gràcies a l’Institut Valencià de Cultura.

  • Espectacles d’arts de carrer en Alacant

Els espectacles d’arts de carrer en Alacant tindran lloc els dies 10, 11 i 12 de setembre en diferents espais de la ciutat. El 10 de setembre la companyia Visitants portarà a terme l’espectacle ‘Maletes de Terra’ en la plaça de Sèneca a les 20.00 hores. El divendres, la companyia LA FAM farà ‘The Wolves’ en el passeig de l’Esplanada també a les 20.00 hores. Finalment, el dissabte 12 de setembre tindrà lloc el concert familiar de Ramonets en les antigues cotxeres dels tramvies a les 18.30 hores.

  • Espectacles d’arts de carrer en València

En València, els espectacles d’arts de carrer també seran els dies 10, 11 i 12 de setembre, tots a les 20.00 hores en la plaça de l’Aigua de la Marina, l’esplanada contigua al Tinglado 2. El programa es concreta el 10 de setembre amb l’espectacle ‘Save the temazo’, de Col·lectiu F.R.E.N.È.T.I.C.; l’11 de setembre, amb ‘Distòpia’, de Xarxa Teatre, i el 12 de setembre, amb ‘Píxels’, de La Banda del Drac i Scura Plats.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"El govern espanyol prepara una mesura que no agradarà als futurs pensionistes" "La quinta edició del Cicle de Música d'Almàssera continua el divendres"