IMPORTANT CORONAVIRUS:

Ara t'enviem GRATIS al mòbil les últimes hores del Coronavirus en la Comunitat. Clica ací i estigues informat!

La província de Castelló es promociona a Fitur com a referent turístic esportiu del ciclisme

El president de la Diputació de Castelló, Javier Moliner, ha presentat la província com el "millor escenari esportiu internacional" per a la pràctica esportiva durant tot l'any.
La província de Castelló es promociona com a destinació esportiva a Fitur | Diputació de Castelló

 

La Diputació de Castelló promociona en Fitur la província com a referent turístic esportiu amb el millor ciclisme internacional a través de dues competicions com la Mediterranean EPIC byGaes i La Volta Ciclista a Espanya. El president de la corporació, Javier Moliner, ha presentat en aquesta primera jornada del certamen la província com el "millor escenari esportiu internacional" per a la pràctica esportiva durant tot l'any, focalitzant en aquests dos esdeveniments de primera línia la gran promoció de 'Castelló Escenari Esportiu'.

"Hem cregut en l'esport no solament com un senyal d'identitat de la província, sinó com una oportunitat perquè molta gent conega la nostra província", ha explicat Moliner, qui ha dit que "Volta i EPIC portaran a Castelló el major espectacle ciclista, tant per nivell competitiu com per tota l'experiència que acompanya a aquestes dues proves i que milers de visitants gaudiran 'in situ' i uns quants milions per la televisió".

Ha sigut precisament el director de la Volta, Javier Guillén, qui ha emfatitzat el potencial turístic esportiu de la província de Castelló, "que es visualitzarà perfectament en les dues etapes amb les quals recorrerem la província". La Volta recorrerà la província en dues etapes que tindran lloc els dies 29 i 30 d'agost. La Mediterranean Epic by Gaes tindrà lloc en quatre etapes, del 14 al 17 de febrer.

En la seua intervenció, el president Moliner ha posat l'accent principalment en el valor que sumen a la província de Castelló les dues grans marques de l'esport internacional com són la consolidada Volta a Espanya com un dels esdeveniments esportius "de major transcendència" dels realitzats a Espanya, i la Mediterranean Epic com una de les competicions amb "major perspectiva" de l'esport de muntanya en el circuit BTT més prestigiós del món.

A més d'aportar un "gran valor" a la marca turística de la província, Moliner ha assenyalat que aquestes dues importants competicions tindran un impacte econòmic directe de dos milions d'euros en els municipis de la província.

"Parlem de més de 5.000 visitants que sumen les dues proves entre esportistes, equips, periodistes, afeccionats, entre altres, amb una estimació de dos milions d'euros d'impacte econòmic en total a sumar l'impacte publicitari de la nostra terra en 190 països", ha assenyalat Moliner.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!