Publiquen la primera citació per a la vacunació del personal educatiu valencià

Es convoca als centres seleccionats els dies 15, 16, 17 i 18 de març
La resta dels centres es vacunaran els dies 26 i 27 de març | ACN

La primera citació del personal de centres educatius de la Comunitat Valenciana dins del Pla de vacunació contra el coronavirus s'ha publicat este dissabte, 13 de març, en la web de la Conselleria d'Educació.

D'esta forma ho recorda en xarxes el secretari autonòmic d'Educació, Miguel Soler, que adjunta l'escrit que s'ha remés als centres amb informació sobre el procés.

Organització del procés

La Conselleria ha fet pública la relació de tots els centres educatius de la Comunitat Valenciana en un llistat per cada província ordenat per codi de centre en el que s'indicarà la data i l'hora a la que han d'anar els treballadors, cadascun d'ells a un determinat punt de vacunació.

En funció del número total de persones que poden ser convocades cada 30 minuts, s'ha previst cridar a centres complets, cas en el que apareix en la columna corresponent el percentatge 100%. Quan aparega un percentatge diferent, per exemple 50%, es referix que ha d'acudir el 50% del centre en l'hora indicada i l'altre 50% en el següent tram horari.

Enestos casos les persones responsables de cada centre que vagen al seu punt de vacunació amb el llistat corresponent dividiran la llista en els percentatges assenyalats i comunicaran al personal del seu centre qui ha d'anar en cadascun dels trams horaris assenyalats.

La citació concreta a tots els centres convocats per als dies 15, 16, 17 i 18 de març. La resta dels centres es vacunaran els dies 26 i 27 de març i la citació es publicarà el pròxim 23 de març a les nou del matí en la pàgina web de la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport.


La persona responsable del procés de vacunació de cada centre ha d'estar al punt de vacunació 30 minuts abans de l'hora de citació del centre amb el llistat de persones convocades, i haurà de posar-se en contacte amb la persona responsable de la Conselleria d'Educació del punt de vacunació.

Més de 116.000 persones

Segons van anunciar esta setmana el president, Ximo Puig, i els consellers de Sanitat i Educació, Ana Barceló i Vicent Marzà, la vacunació del personal de centres educatius de la Comunitat Valenciana començarà dilluns que ve, 15 de març. En total, seran més de 116.000 persones en el que constituirà un assaig de la vacunació massiva de la població.

La vacuna que es va aplicar a este col·lectiu serà d'AstraZeneca, per això el personal que entrarà en aquesta primera fase de vacunació a la comunitat educativa tindrà entre 18 i 55 anys (el 78% del personal de la comunitat educativa potencial).

Les dosis s'inocularan en espais habilitats en més d'una vintena de municipis, amb 242 equips de vacunació i uns 1.000 professionals per a agilitar el procés.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Identifiquen «reaccions al·lèrgiques greus» entre els efectes secundaris d'AstraZeneca" "25 pobles valencians aspiren a convertir-se en Capital del Turisme Rural 2021"