Puig afirma que les restriccions s'alçaran «quan siga possible»

«No tenim una posició obsessiva. Tot el contrari, volem superar la pandèmia», ha dit el president de la Generalitat

Imatge de Ximo Puig en l'homenatge a les víctimes del Covid-9 en Morella
Les últimes declaracions de Puig sobre el fi de les restriccions | GVA

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha afirmat que les restriccions fixades en el territori valencià per a frenar l'avanç del coronavirus s'alçaran «quan siga possible des del punt de vista epidemiològic» i ha aclarit que a «ningú li interessa mantindre-les per mantindre-les: No tenim una posició obsessiva. Tot el contrari, volem superar la pandèmia».

Puig s'ha pronunciat en la sessió de control de les Corts, la primera de l'any des de fa mesos, en resposta a grup Ciutadans, que s'ha interessat per les restriccions valencianes. «Hi ha coses que sabem. I és que a major mobilitat, major contacte, major contagi. I els espais en els quals es produïxen els contagis, una part fonamental, són els bars i restaurants», ha afirmat.

Ara, ha afegit, «hi ha un horitzó, que és la vacunació, i això ens obrirà la porta a l'esperança sens dubte». Mentres, ha apostat per a intentar ajudar «al màxim» als sectors, i per a això ha recordat que des del Consell es destinaran 400 milions d'euros. «Possiblement serà insuficient, però sí que és un esforç considerable», ha afirmat sobre este tema.

I en esta línia, ha avançat que des d'este dijous tots els ajuntaments valencians hauran rebut les ajudes directes de la Generalitat per a poder distribuir-les entre els sectors més afectats per la pandèmia.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram


Comentaris

envia el comentari