Ximo Puig anuncia que es prorroga una setmana més el confinament perimetral

Ho ha anunciat este matí de dimarts
Es prorroga una setmana més el confinament perimetral | GVA

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha anunciat este dimarts la pròrroga del tancament perimetral del territori valencià durant una setmana més, a partir d'este divendres, a conseqüència de l'evolució de la pandèmia de coronavirus i en el marc de les mesures que s'estan adoptant per a frenar la seua expansió.

D'eixa manera ho ha indicat en Orihuela, el Baix Segura (Alacant), a on Puig ha visitat la nova seu de la Confederació Hidrogràfica del Segura. Des del divendres passat a les 12.00 hores està prohibida l'entrada i eixida del territori, excepte per motius justificats. El tancament perimetral es va decretar pel termini de set dies naturals i ara s'ampliarà a una altra setmana més.

«Amb total franquesa i normalitat, la idea és que estiga en esta situació com a mínim una setmana més perquè és una mesura que no afecta excessivament l'economia», ha indicat Puig, igual que tampoc té «un efecte important afegit» per a l'economia la restricció a la mobilitat nocturna acordada en l'autonomia, entre les 00.00 i les 6.00 hores, segons ha subratllat.

«Esta mesura de restricció nocturna la tenim prevista fins al 9 de desembre i en esta primera etapa el que és clar és que només podem apel·lar a major corresponsabilitat i al compliment de les normes que dicten les autoritats sanitàries», ha manifestat el cap del Consell

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"URGENT: 262 localitats valencianes amb casos de coronavirus en els últimes tres dies" "Invertixen 160.000 euros en la Fundació de l'Hospital Provincial de Castelló"