Puig descarta els viatges en Setmana Santa: «El moment és greu i no es poden donar senyals de relaxació»

El president de la Generalitat ha expressat el seu desig que «tant de bo més prompte que tard» es donen les «condicions suficients»
Puig ha descartat que es puga viatjar en Setmana Santa | ACN

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha descartat que es puguen reiniciar els viatges nacionals per Setmana Santa com va apuntar la ministra d'Indústria, Comerç i Turisme, Reyes Maroto, perquè «encara estem en una situació gravíssima i no es pot fer cap missatge de relaxació».

Puig, en una entrevista a RNE recollida per Europa Press, ha apuntat que «per descomptat que ens agradaria, perquè per a nosaltres el turisme és un sector fonamental, però hui dia pensar per Setmana Santa com un objectiu no està en el nostre ànim, sinó que en el nostre ànim està en jugar partit a partit».

En eixe  sentit, ha expressat el seu desig que «tant de bo més prompte que tard» es donen les «condicions suficients», però «encara estem un moment gravíssim, amb més de 4.000 persones ingressades en hospitals, i encara que està baixant la incidència la situació seguix molt complicada». Per això, ha advertit: «No podem donar cap senyal per a la relaxació perquè fer-ho ara seria molt negatiu».

A demés, ha explicat que esta obertura hauria de ser «no només en Espanya sinó en la resta d'Europa perquè si no els nostres clients fonamentals tampoc podrien vindre». «Per descomptat m'agradaria, com a la ministra, que es poguera accelerar al màxim la vacunació i començar a normalitzar la situació, però ara encara no estem mirant eixe objectiu», ha postil·lat.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Noves mesures en Espanya per a frenar les noves variants del Covid-19" "Gandia repartix 115 purificadors d'aire als col·legis de la localitat"