Ximo Puig manifesta la seua voluntat de diàleg amb els hostalers del territori valencià

El president de la Generalitat ha assegurat que és conscient de la «difícil situació» que travessa este sector
«Tot el contrari, estem en disposició permanent de diàleg» | GVA

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha afirmat este dimecres sobre les protestes de l'hostaleria en el territori valencià que l'Executiu té «una manifesta voluntat de diàleg», i ha assegurat que és conscient de la «difícil situació» que travessa este sector.

Puig ha assenyalat als mitjans de comunicació que en en el territori no s'han adoptat mesures tan restrictives respecte a l'hostaleria com en altres llocs d'Espanya o d'Europa amb motiu de la pandèmia, i ha reivindicat que el turisme i tots els subsectors associats a ell són fonamentals en l'economia.

Segons ha assegurat, ha existit un diàleg i un contacte permanent amb el sector tant per part del secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, com de la consellera de Sanitat, Ana Barceló, i preguntat sobre si estaria disposat a rebre'ls ha dit que no té «cap problema».

«Tot el contrari, estem en disposició permanent de diàleg», ha afirmat el president, qui ha afegit que estudiaran com poden col·laborar en el «trànsit tan difícil» que s'està vivint en este moment en este sector fins a arribar a la nova situació.

Segons Puig, no cal pensar que el turisme «ja no té futur» en la Comunitat, sinó tot el contrari, i ha convidat a aprendre les lliçons de la pròpia pandèmia i després continuar el procés de modernització basat en la sostenibilitat i en els Objectius de Desenvolupament Sostenible que s'ha iniciat.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Gandia acull la XV Marató Solidària de Donació de Sang el pròxim dissabte" "Es sancionarà a les residències valencianes que no presenten plans de contingència"