El que necessiten els afectats de la Palma

Quines són les coses i objectes que més necessiten els afectats després de l'erupció del volcà de Cumbre Vieja?

Hi ha moltes iniciatives per a ajudar a les persones afectades pel volcà de la Palma. Donacions de diners, d'aliments, roba, mantes... hi ha els qui ho han perdut tot.

Una gran solidaritat

Des de la Palma asseguren que els està arribant molta roba donada, però que sobe tot necessiten donacions d'aliments. L'ona de solidaritat davant aquesta catàstrofe que ha destruït cases i edificacions ha fet que s'hagin recaptat 7 milions d'euros.

Què necessiten els afectats pel volcà de Cumbre Vieja?

Roba de llit, menjar i material de cuina són les coses que més necessiten ara els palmers. El poliesportiu dels Plans de Aridane està recollint totes les donacions que s'envien a l'illa. En ell es pot veure com està abarrotat de roba, sabates i altres estris.

Com ajudar als afectats?

Des del Cabildo de la Palma han habilitat unes vies perquè les persones puguin enviar diners i ajudar als afectats per l'erupció volcànica.

<

>

Hi ha diverses maneres d'ajudar

Hi ha diverses maneres d'ajudar, com es veu en el següent tuit, una d'elles és a través de 'Bizum' amb el codi 03747. També es pot ingressar diners o fer una transferència al següent número de compte: ES47 2100 9169 0122 0017 9456. Si l'enviament de diners es fa des d'un altre país fora d'Espanya: BIC/SWIFT: CAIXESBBXXX.

En el concepte cal posar 'Donació' i en el destinatari: 'Cabildo Insular de la Palma'.

<

>

<

>

<

>

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"El Rei don Juan Carlos I podria tornar a Espanya abans que acabe l'any" "Calendari laboral 2022 de la Comunitat Valenciana"