La reina Letícia podria estar embarassada

Durant el 80è aniversari del diari 'Marca', hem vist la dona del rei Felip VI amb un vestit que ha provocat rumors d'embaràs

La reina Letizia en uno de los actos públicos del pasado jueves
La reina Letícia podria estar embarassada | València Diari

Fa uns dies es va celebrar el 80è aniversari del diari esportiu 'Marca', un esdeveniment que va reunir un gran número d'esportistes i periodistes. A més, segons ha avançat 'EspañaDiario.net', la reina Letícia també hi va assistir, perquè era la convidada d'honor a la celebració. La seua presència va crear molts rumors, ja que la reina Letícia ha desvetllat sospites sobre un possible embaràs.

El vestit de Letícia va fer botar les alarmes

Segons l'analista dels estilismes dels reis, Carlos García Calvo, el vestit que duia la reina a l'acte d'aniversari del diari esportiu li marcava un poc de panxeta. «L'únic inconvenient que li veig al vestit és que el 'tromp l'oeil' de la falda feia que Sa Majestat semblara lleugerament embarassada», una frase amb la qual García Calvo desvetllava tot tipus de sospites.

El vestido de la reina le hacía parecer embarazada
El vestit de la reina Letícia li marcava un poc de panxa | València Diari

 

L'analista va afirmar que es podria tractar d'un efecte òptic, ja que el vestit que va escollir la reina Letícia del dissenyador de la firma francesa Sandro duia un seguit de dibuixos i relleus que creaven una sensació d'embaràs. A més, molts dels que eren a l'esdeveniment assenyalen que la reina Letícia «estava radiant i realment guapa» i que quan seia a la butaca tenia «la postura corporal de les embarassades a l'autobús».

Embaràs doble?

No és la primera vegada que corren els rumors d'embaràs de la reina Letícia. Sense anar més lluny, fa unes setmanes la revista sensacionalista alemanya 'Neue Post' afirmava a la portada que els reis estarien esperant bessons. Aquesta revista es caracteritza per anunciar tot tipus de rumors sobre la Casa Reial, des de divorcis imminents fins a embarassos. Molt abans d'afirmar que la reina Letícia estava esperant bessons, anys enrere la revista ja havia anunciat que els reis estarien esperant un tercer fill.

El mateix estilisme que Patricia Conde i Emma García

La reina, però, no ha estat l'única que ha escollit el vestit de la firma francesa Sandro. Fa un parell de mesos vam poder veure la presentadora de 'Viva la vida', Emma García, al seu compte d'Instagram amb el mateix vestit. I un mes més tard, a l'octubre, va ser Patricia Conde qui compartia a l'Instagram una fotografia amb el mateix estilisme. El vestit es pot adquirir a través de la pàgina web de la firma, per un preu de 206,50 €.

Sembla que l'efecte òptic que observàvem al vestit de la reina Letícia, no el veiem a cap de les dos presentadores. No obstant això, haurem d'esperar per saber si són certs o no els rumors i les suposicions que corren sobre un possible embaràs.

 

Les mostres d'afecte entre els reis s'han multiplicat 

Estiguen il·lusionats o no a causa d'un nou embaràs, la veritat és que últimament hem pogut veure els reis Felip VI i Letícia en nombrosos actes oficials on les mostres d'afecte per part de tots dos eren més que evidents. Probablement és perquè estan passant pel millor moment del seu matrimoni.

Los reyes Felipe VI y Letizian pasan por su mejor momento
Els reis Felip VI i Letícia passen pel millor moment del seu matrimoni | València Diari

Comentaris

envia el comentari