Els Reis Mags recorreran Castell贸 en cotxes descapotables sense pauses per a evitar aglomeracions

Els diferents itineraris no es revelaran
Enguany s'ha optat per un format alternatiu | Laia

L'Ajuntament de Castell贸 ha adaptat la visita dels Reis Mags a les mesures derivades de la Covid-19 i proposa un format alternatiu a la tradicional cavalcada que portar脿 als reis a rec贸rrer tota la la ciutat en un cotxe descapotable, amb diferents itineraris que no es revelaran i sense detindre's, perqu猫 el m脿xim n煤mero de xiquets puguen vore a Melcior, Gaspar i Baltasar per貌 sense aglomeracions.

La caravana real la formaran una redu茂da comitiva integrada pels Reis i els patges i escortada per la Policia Local. Arrancar脿 al Grau pel mat铆 i continuar脿 per la resta de la ciutat, segons ha indicat el consistori en un comunicat.


El regidor de Festes, Omar Braina, ha assenyalat que enguany s'ha optat per un format alternatiu, programant un recorregut dels Reis Mags per la ciutat, amb vehicles descapotables, per a poder arribar al m脿xim nombre de xiquets i complir amb les mesures de seguretat i protecci贸 de la salut davant la Covid-19.

Els m茅s xicotets han estat a l'altura de les circumst脿ncies durant este any tan complicat i esperem que esta comitiva real els permeta continuar mantenint la il路lusi贸 i disfrutar d'un dia tan especial per a ells禄, ha manifestat l'edil.

De la mateixa manera, l'itinerari no es revelar脿 per a evitar aglomeracions de gent i, pel mateix motiu, la caravana real no es detindr脿 en cap lloc. A dem茅s, es recomana que els xiquets saluden als Reis des de les finestres o balcons de les seues cases sempre que siga possible, per a contribuir a no generar concentracions de persones al carrer.

Altres espectacles infantils

D'altra banda, el Patronat Municipal de Festes ha organitzat espectacles infantils que se succeiran durant tota la jornada en tres escenaris a l'aire lliure i amb aforament limitat. El primer ser脿 al Grau, pel mat铆, i els altres dos se situaran en el Recinte de Fires i Mercats i en l'esplanada exterior del Palau de la Festa.

Per a poder assistir a estos espectacles 茅s obligat貌ria la reserva pr猫via de pla莽a a trav茅s de l'apartat de Festes de la p脿gina web de l'Ajuntament de Castell贸, disponible a partir de les 9.00 hores del pr貌xim dimarts 29 de desembre. Cada reserva podr脿 ser d'un m脿xim de tres persones (un adult i dos xiquets) o un m铆nim de dos persones (un adult i un xiquet, ja que tots els menors han d'anar acompanyats).

L'espectacle infantil del Grau, en la zona del port, ser脿 a les 10.00 hores. En el Recinte de Fires i Mercats, hi haur脿 diferents passades durant tot el dia: a les 11.30 hores, 12.30 hores, 16.30 hores, 17.30 hores, 18.30 hores i 19.30 hores. I en l'esplanada del Palau de la Festa, s'han programat sessions a les 12.00 hores, 13.00 hores, 16.00 hores, 17.15 hores i 18.30 hores. En el moment de la reserva pr猫via, es podr脿 seleccionar l'hora i la ubicaci贸.

📸 L'actualitat valenciana en im脿tgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que far脿? Seguix-nos en Instagram!

"脷ltima hora: La nova soca brit脿nica de coronavirus ja est脿 en Espanya" "Dissolen 7 festes en cases i multen a 29 persones en Alacant"