Les restriccions noves contra el coronavirus afectaran als valencians a partir de la setmana que ve

Fumar en el carrer, anar a la discoteca o visitar les residències entre les mesures noves
Ana Barceló ha demanat col·laboració als ajuntaments davant les trobades de penyes per les festes, encara que s'hagen suspés | GVA

La consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, Ana Barceló, mantindrà este dilluns de matí una reunió amb Salut Pública amb la finalitat d'implantar en el territori valencià les mesures arreplegades en l'ordre d'este divendres passat que ha eixit del Ple del Consell Interterritorial del Sistema de Salut. Amb estes actuacions coordinades entre totes les comunitats autònomes, el govern espanyol està intentant abordar de manera centralitzada l'increment de casos positius de coronavirus produïts en tota Espanya.


D'esta forma, està previst que les noves mesures s'apliquen en tot el territori valencià una volta estiguen publicades en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana, cosa prevista el dimarts de la setmana que ve. La consellera ha opinat que «era necessària la coordinació i homogeneïtzació de les mesures per a conseguir l'efectivitat més gran, tenint en compte la mobilitat i el període vacacional en el qual ens trobem». Els màxims afectats seran els fumadors, els locals d'oci nocturn i les visites a residències.

Cal dir que València és una de les autonomies que més turistes té d'altres parts d'Espanya, cosa que la fa especialment sensible als desplaçaments de persones que venen des d'altres punts del país. A on sí que han entrat ja en funcionament les mesures és en la Ciutat de València, a partir d'este divendres, tal com ha informat València Diari.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Experts avisen: seqüeles greus per a la gent major després del confinament" "L'OMS explica si el Covid-19 es pot transmetre a través dels aliments"