Retiren del mercat una hamaca infantil de Fisher-Price per la seua possible relació amb la mort de 10 bebés

L'empresa demana als pares i cuidadors que deixen d'usar-la i la retornen.
Imatge de l'hamaca Rock'n Play Sleeper de Fisher-Price | Cedida

 

L'empresa Mattel ha retirat de forma voluntària i a nivell mundial l'hamaca infantil Fisher-Price Rock'n Play Sleeper, després que s'hagen notificat "certs incidents en els quals el producte va ser utilitzat de forma contrària als advertiments i instruccions de seguretat".

 

Segons ha informat el Ministeri de Sanitat, Consum i Benestar Social, la retirada s'ha portat a terme en associació amb la Comissió de Seguretat de Productes del Consumidor dels Estats Units.

 

Recentment, segons han publicat diversos mitjans, aquest organisme va llançar una alerta després que es relacionara la mort de deu bebés en bolcar-se l'hamaca. A Espanya no s'ha notificat cap incident relacionat amb l'ús d'aquest producte, han assegurat a EFE fonts de Sanitat.

 

La retirada és aplicable a tots els models i l'empresa demana als pares i cuidadors que deixen d'usar-la i la retornen. A canvi, rebran un reembossament complet pel producte adquirit a la Unió Europea en els dos últims anys.

 

Els consumidors que hagen adquirit l'hamaca mitjançant canals minoristes, han de contactar amb el Servei d'Atenció al Consumidor de Mattel, que en el cas d'Espanya és service.mattel.com/es/home.aspx.

 

Agents de la Guàrdia Civil salven a un bebé que s'estava asfixiant a l'Alcúdia

Aquest diumenge, agents de la Guàrdia Civil de València salvaven la vida a un bebé que presentava signes d'asfíxia i havia arribat a desmaiar-se a causa d'un atragantament.

 

Segons informa la Benemèrita en un comunicat, aquest diumenge van rebre l'avís d'una mare que indicava que el seu bebé s'havia desmaiat per un atragantament i necessitava ajuda. la situació s'havia produït a la localitat de l'Alcúdia, a la comarca de la Ribera Alta.

 

Immediatament, es van mobilitzar fins al lloc dels fets diversos efectius. Una vegada allí, els agents van comprovar que el menor presentava un color morat en la pell i tenia signes d'asfíxia.

 

Els agents li van realitzar la maniobra de Heimlich i van aconseguir salvar al menor. Posteriorment, va ser traslladat a l'hospital de la Ribera d'Alzira, per tal de realitzar-li un reconeixement mèdic.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram