Ribó veu una «frivolitat» posar data per a la celebració de les Falles

Ribó ha dit que «este virus l'hem de cremar, però abans l'hem de guanyar»
Ribó veu una «frivolitat» posar data per a la celebració de les Falles | Cedida

L'alcalde de la ciutat de València, Joan Ribó, ha considerat que seria una «frivolitat» per la seua part posar una data per a la celebració de les Falles a causa de la situació epidemiològica i ha afirmat: «Este virus l'hem de cremar, però abans l'hem de guanyar».

D'eixa manera s'ha pronunciat el primer edil a la seua arribada a la Trobada d'alcaldesses i alcaldes de Municipis Fallers, que s'ha celebrat en el Palau de Congressos. D'esta reunió, Ribó espera que isca un consens perquè, en cas que hi haja celebració, siga «el més conjuntament possible» entre totes les localitats que planten falles.

Ribó ha manifestat que la celebració depén de «dos paràmetres: La seguretat mèdica i el consens amb el món faller». D'eixa manera, es duran a terme les festes quan la vacunació permeta conseguir la immunitat de ramat i quan «el món faller el decidisca», pel que, al seu juí, «no tindria cap sentit» que l'alcalde proposara data.

Respecte a la reunió amb els municipis, l'alcalde ha indicat que ja tenien previst esta cita per a l'any passat, encara que es va haver de cancel·lar per la pandèmia, i ha destacat que enguany volen «simbolitzar la unió de totes les ciutats i pobles del moviment faller». A demés, ha agraït la «bona lluna» del món faller i el treball col·laboratiu que han fet enguany.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Els agents de València amb trombosi reberen la vacuna d'un lot diferent a l'investigat" "Demanen a Educació que convoque els sindicats per a informar del canvi en la vacunació"