Sagunt posa en marxa la iniciativa participativa de fotografia turística ‘Des de la meua finestra’

Amb motiu del confinament, la delegació de Turisme anima la població a participar
La Delegació de Turisme anima a participar | Ajuntament de Sagunt

La Delegació de Turisme de l'Ajuntament de Sagunt, en el Camp de Morvedre (València), ha posat en marxa ‘Des de la meua finestra’, una iniciativa participativa de fotografia turística de Sagunt. Es tracta d'un concurs que anima a participar a tota la població captant els principals recursos turístics del municipi des de les nostres cases.

Esta idea ve motivada per la situació en la que ens trobem i la necessitat de quedar-nos en les nostres cases, ja que una bona manera de passar el temps pot ser buscar la millor perspectiva des de la finestra, balcó o terrassa i captar en una fotografia monuments, platges, albes, capvespres o paratges naturals, entre d’altres. Els qui tinguen el privilegi de poder contemplar-los, poden captar estes vistes i compartir-les per a que tots puguem disfrutar d'elles.

La manera de participar és molt senzilla, les fotografies s'enviaran via mail a saguntoturismo@gmail.com o via Instagram, etiquetant a @sagunto_turisme i amb l'etiqueta #SaguntEsViuACasa. El termini acabarà el dimecres 15 d'abril a les 00.00h. A demés, la Delegació de Turisme premiarà a les millors fotografies amb un lot de marxandatge 'Sagunt es Viu' i només per participar s'entregarà un calendari turístic 2020 de Sagunt, fins a fi d'existències.

La regidora de Turisme, Natalia Antonino, ha destacat que Sagunt «és una ciutat participativa, amb un important teixit associatiu, una ciutat viva, repleta d'esdeveniments, racons i miradors al passat i al futur. Ara la solidaritat dels seus ciutadans està més present que mai, ja que a través d'esta iniciativa els habitants obriran el mirador de sa casa al món, perquè la nostra ciutat mereix ser compartida».

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Gandia intensifica la desinfecció dels seus carrers" "Les platges valencianes s'omplin de 'turistes' per la Setmana Santa"