Els sanitaris valencians de baixa per coronavirus es dupliquen en només un mes

La majoria d'estos casos són metges i personal d'infermeria
Cal destacar que entre els departaments de salut més afectats es troba l'hospital de la Fe | ACN

Ja són més de 500 sanitaris valencians els que no estan treballant en els hospitals per haver-se contagiat o per haver estat en contacte amb un positiu en coronavirus. La majoria d'estos casos són metges i personal d'infermeria

La Conselleria de Sanitat va informar el passat 18 de setembre de 161 professionals sanitaris de baixa per possibles contagis, més de la mitat que es registraren en agost. A demés, segons informa 'Levante-EMV', 357 infermers, auxiliars i zeladors estan complint quarantena en les seues cases, comparat amb els 268 treballadors que comptabilitzar el mes passat. 

Esta situació implica un important problema degut a la falta de personal existent en les bosses per a poder reemplaçar i cobrir estes baixes i, per supost, per l'augment de treball en els centres de salut.

Cal destacar que entre els departaments de salut més afectats es troba l'hospital de la Fe de València, amb 63 sanitaris de baixa per força. A demés, per davant en contagis acumulats es troba el departament de salut d'Alacant, que va registrar un brot entre la seua plantilla a l'inici de la pandèmia.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Confinades 298 classes del territori valencià en la tercera setmana del curs" "Atenció: L'OMS explica que el coronavirus té un origen natural"