Sanitat confirma 18 brots de coronavirus en el territori valencià

Afecten a més de 80 persones
18 brots nous en el territori valencià | EuropaPress

La Conselleria de Sanitat i Salut Pública ha confirmat este dijous, 13 d'agost, un total de 18 brots en el territori valencià que afecten a 82 persones. La majoria dels brots, 16, estan en la província de València i els altres 2 en la d'Alacant. La província de Castelló no presenta cap.

Dels 18, la ciutat de València presenta 9, és a dir la mitat, que en total afecten a 42 persones, el 50% dels afectats. D'estos focus, set són d'origen social, un de laboral i l'altre d'oci local. Un altre focus està en Burjassot, en la comarca de l'Horta Nord, amb 11 casos, d'àmbit social, el brot més gran de tots. En esta comarca trobem altre brot, en Meliana, amb 3 casos d'origen social.

En la comarca de l'Horta encontrem altres 3 focus de coronavirus: Un en Mislata, amb 3 positius d'origen social; un altre en Paterna, amb altres 3 casos d'origen laboral; i l'últim en Picassent, amb 3 persones contagiades d'origen social.

Els últims dos brots de la província de València estan: un en Sagunt, en el Camp de Morvedre (València), amb 5 casos positius d'origen social; i l'altre en Buñol, en la comarca de la Foia de Bunyol, amb 6 contagis d'origen laboral.

Quant a la província d'Alacant, hi ha un focus de coronavirus en Torrevieja, en el Baix Segura, amb 3 persones contagiades d'àmbit social; i el segon brot està en el Pinós, en la comarca del Vinalopó Mitjà, amb altres 3 positius d'origen social.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Última hora: Es disparen els contagis per coronavirus en Espanya" "URGENT: Noves mesures de seguretat a partir de divendres en València"