Sanitat deriva a 1.288 pacients als hospitals privats durant la tercera ona de la pandèmia

En la província d'Alacant és a on més pacients s'han derivat
El total de pacients derivats a hospitals privats en la tercera ona del coronavirus | ACN

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública ha derivat a 1.288 pacients als hospitals privats del territori valencià perquè siguen ingressats en eixos centres durant la tercera ona de la pandèmia de coronavirus i en els moments de «major pressió hospitalària».

Per províncies, els hospitals públics de València han derivat a 704 pacients, a Castelló s'han derivat 68 i a la província d'Alacant han sigut 516 les persones ingressades en algun dels centres privats.

Durant esta tercera ona i en el marc de col·laboració entre la Conselleria de Sanitat i els centres sanitaris privats, s'ha disminuït l'activitat quirúrgica «per a poder comptar amb tots els recursos sanitaris existents i atendre les necessitats assistencials dels ciutadans durant la pandèmia».

A hores d'ara, quan està disminuint la pressió assistencial per Covid-19, des de la Conselleria de Sanitat s'ha informat els hospitals privats perquè «reprenguen progressivament la seua activitat, sempre respectant una sèrie de paràmetres assistencials que permeten mantindre la precaució i estar preparats en tot moment davant d'un possible augment de casos o increment» de les hospitalitzacions.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Nova mesura del govern per a frenar les noves variants: «Durant 10 dies»" "Calero diu que els tancaments perimetrals en les grans ciutats són «efectius»"