Sanitat, hostaleria i oci treballen en un pla de desescalada «amb cautela» a partir de març

Barceló ha plantejat la necessitat que siga una desescalada «amb cautela i amb mesura»
Sanitat i hostaleria treballen en un pla de desescalada a partir de març | ACN

La consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, Ana Barceló, s'ha reunit este dimarts amb representants de l'hostaleria i l'oci per a analitzar i planificar les mesures que recollirà el pròxim pla de desescalada a partir de l'1 de març en el territori valencià.

Barceló ha plantejat la necessitat que siga una desescalada «amb cautela i amb mesura», ja que «l'objectiu és poder obrir els locals d'hostaleria i oci amb total seguretat tant per als mateixos hostalers com per a la ciutadania», segons ha informat la Generalitat en un comunicat.

A la reunió han assistit el secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer; el president de la Confederació Empresarial d'Hostaleria i Turisme de la Comunitat Valenciana (Conhostur), Manuel Espinar; el president de la Federació d'Oci, Turisme i Joc de la Comunitat Valenciana (Fotur), Víctor Pérez; el president de la Confederació Empresarial de la Comunitat Valenciana (CEV), Salvador Navarro. La consellera ha volgut agraït al sector de l'hostaleria i de l'oci la seua comprensió i col·laboració amb les mesures adoptades.

Després de la reunió, des de FOTUR han destacat que «l'èxit és la creació d'esta taula de treball a on es podrà treballar o gestionar la desescalada d'una forma consensuada». La federació ha indicat que a partir de la setmana vinent es faran reunions amb la finalitat d'«aprovar els protocols per a la primera fase, si és possible a partir de març, i debatre les propostes fetes».

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Espanya rep una nova vacuna que és diferents de les que tenim" "Els espais que deixa l'Ajuntament de València per a fer la vacunació més àgil"