Sanitat modifica les limitacions per als passejos i l'activitat física a l'aire lliure

Entre les novetats, els xiquets podran anar acompanyats de dos adults
Sanitat ha modificat les limitacions per als passejos i l'activitat física a l'aire lliure | Ajuntament de València

 

El ministeri de Sanitat ha decidit flexibilitzar els passejos en fase 1 i fase 2 de manera que fins a 10 persones puguen fer-los en fase 1 i fins a 15 en fase 2, segons han confirmat fonts d'este departament, que ha publicat una nova ordre en el Butlletí Oficial de l'Estat (BOE) este dissabte 23 de maig. A demés, cal recordar que tota Espanya estarà en fase 1 o fase 2 des este dilluns, 25 de maig.

 

Esta flexibilització també afecta, per tant, als menors. «Hui s'han flexibilitzat les normes per als passejos amb xiquets durant la fase 1. Fins ara només podien eixir acompanyats d'un adult. A partir del dilluns podran passejar amb dos adults, si es vol, mantenint les mesures de seguretat», ha tuitat el ministre de Consum, Alberto Garzón.

 

 INVITACIÓ: Ja vos podeu unir al grup oficial de Facebook del València Diari a on comentem entre tots les notícies de tots els valencians! Vos informareu, podreu comentar l'actualitat i també vos entretindreu.  FEU CLIC ACÍ, VOS ENCANTARÀ!

 

D'esta manera ho reflectix l'ordre publicada en el BOE per la que es es modifiquen diferents ordres per a una millor gestió de la crisi sanitària ocasionada per la COVID-19 en aplicació del 'Pla per a la transició cap a una nova normalitat'.

 

La publicació introduïx una nova disposició addicional per a la flexibilització dels desplaçaments de la població infantil i pràctica de l'activitat física no professional.

 

Per això, després de l'entrada en vigor d'esta ordre, deixen de ser d'aplicació als desplaçaments de la població infantil i a la pràctica de l'activitat física no professional les limitacions respectivament previstes en els articles 3.1 de l'Ordre SND/370/2020, de 25 d'abril, i 2.3 de l'Ordre SND/380/2020, de 30 d'abril.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram