Sanitat planteja que es facen castells de focs artificials en municipis valencians

Expliquen que eixos actes s'han d'acollir a la normativa vigent
Expliquen que eixos actes s'han d'acollir a la normativa vigent | Cedida

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública ha plantejat que els municipis del territori valencià puguen fer castells de focs artificials per la Nit del Foc quan el toc de queda estiga vigent i «si no hi ha perill» que la gent s'ajunte per a vore'ls.

D'eixa manera ho ha explicat la secretària autonòmica de Salut Pública, Isaura Navarro, en declaracions als mitjans durant la seua participació en la trobada d'alcaldes de municipis fallers, a on ha recordat que eixos actes s'han d'acollir a la normativa vigent i «si es dona el perill que persones que no són del mateix nucli familiar s'ajunten, es recomana que no».

Preguntada sobre el fet que hi haja municipis a on es puguen celebrar eixos espectacles pirotècnics, però no en la ciutat de València, Navarro ha assenyalat que «cada poble és diferent, segons s'estructure i s'organitze».

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"La final de la Copa del Rei permetrà la tornada del públic a l'estadi" "Generalitat demana als alcaldes que eviten tots els actes relacionats amb Falles"